27 mei en 10 juni 2023: FastTrack into West Coast Swing in Amersfoort

Op zaterdagmiddagen 27 mei (niveau 1A) en 10 juni (niveau 1B) geef ik een Fast Track West Coast Swing in Amersfoort. Deze workshop is er op gericht om dansers met minimaal 1 jaar ervaring in een andere partnerdans een kick-start te geven in het leren van West Coast Swing.

De Fast Track is ook geschikt voor West Coast Swing dansers die de tegenovergestelde rol willen gaan leren.

Na de eerste middag (niveau 1A) ben je bekend met een aantal fundamentele basisvaardigheden voor het goed kunnen leiden en volgen van West Coast Swing:

  • Je kunt een aantal basisvariaties dansen (zoals left side pass, right side underarm turn, tuck pass, sugar push, sugar tuck turn)
  • je bent bekend met een aantal persoonlijke basisvaardigheden (zoals houding, footwork technique, 6- count ritme)
  • je bent bekend met een aantal partnership basisvaardigheden (de verschillende type connectie die binnen West Cost Swing worden gebruikt)

Tijdens de tweede middag (niveau 1B) gaan we de fundamentele vaardigheden van West Coast Swing uitbreiden (zoals 8-count ritme, eenvoudige verlenging van de variaties  door middel van “Groove”) en leren we je een aantal nieuwe variaties (zoals de Whip).

Let Op! Heb je nog geen partnerdans ervaring dan is deze workshop niet geschikt. Houdt onze website in de gaten voor de start van nieuwe lesreeksen voor beginners.

Wanneer: Zaterdagmiddag 27 mei en 10 juni

Tijd: 13:30 – circa 16:45 (inclusief korte break)

Kosten: €35

Aanmeldenhttps://www.westcoastswingutrecht.nl/danslessen

  • Je kunt met of zonder partner registreren. We wisselen van partners in onze lessen
  • Indien je gelijktijdig met een (dans)partner registreert in de tegenovergestelde rol krijgen jullie als een korting van 5 euro per paar.

LocatieDe Danswerkplaats

Link naar Facebook evenement:

niveau 1A: https://fb.me/e/18tS4MTSi

niveau 1B: https://fb.me/e/2K1qEzj5J

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *